» Прикажи све сувенире

Архива вести:


Наставак ревитализације Баре Трсковаче
23/07/2014

Туристичка организација општине Рума, управљач Заштићеног станишта „Бара Трсковача“ наставља са ревитализацијом овог подручја.
Путем пројеката добили смо средства у износу од 1.300.000,00 динара од Покрајинског секретаријата за урбанизам, градитељство и заштиту животне средине, при чему је 700.000,00 намењено санацији и унапређењу рибљег подручја, а 600.000,00 динара определили смо за уређење туристичко-едукативних стаза. Ово последње ће обухватити и изградњу још једног објекта на Трсковачи: због растућег броја птица (тренутно их је око 150 врста) ускоро ће ово подручје бити богатије за још једну осматрачницу намењену управо посматрању птица. За локалитет је одређен повремено плављен сектор где је, након теренских обилазака и истраживања процењено да борави највише врста птица мочварица, те је као такав атрактиван заљубљеницима у птице и природу и све оне који уживају у оваквом виду туризма.

Позив за манифестацију регије Западне Србије
01/07/2014

Задовољство нам је да Вас позовемо на промоцију
туристичке понуде, са нагласком на манифестације, које ће се током лета
организовати у регији Западна Србија.

Промоција ће се одржати од 03. до 04. јула у Галерији Прогрес, у 
Београду.
Активно учешће у промоцији, имаће и Туристичка организација Златибор.

Позивамо Вас на отварање промоције у четвртак, у 12 часова.
Истог дана моћи ћете да погледате модну ревију - Сирогојно џемпера
и да уживате у звуцима трубачког оркестра Дејана Јевдјића.
У петак  ће наступом бенда Бад Цопy бити најављен рок фестивал "Хиллс Уп", који се по први пут организује на Златибору.Моделар за нове сувенире
27/05/2014

Уколико сте заинтересовани за производњу нових сувенира, прослеђујемо контакт моделара Бојана Ђорђевића који израђује моделе (магнети, рељефи, фигуре...) у складу са посебним наруџбинама.


Контакт:

Бојан Ђорђевић, Лесковац
Моб: 064 97 46 914
Мејл: bojandjordjevic1967@gmail.com

 


Позив за изложбу сувенира У Жагубици
07/05/2014

Општина Жагубица, дана 27. јуна 2014. године (петак), у Жагубици (Главна улица, Трг Јована Шербановића, Пчеларски едукативни центар), организује и ове године Изложбу сувенира и народних рукотворина.

Изложба сувенира и народних рукотворина је један од пропратних садржаја продајног карактера која се организује у оквиру Сабора „Врела Хомоља“ у Жагубици, учвршћујући своју позицију кроз одзив учесника и интересовање гостију манифестације.

Повезивање пријатеља и партнера манифестације Сабор „Врела Хомоља“ у Жагубици је стална обавеза и задовољство Општине Жагубица, а Изложба сувенира и народних рукотворина је место пословних контаката, интересовања и могућности за ширу сарадњу.

За представнике Туристичке организације, удружења жена са старим занатима и рукотворинама и произвођаче сувенира из вашег града обезбеђени су освежење, ланч пакети и  штандови за које није потребно платити котизацију.

Димензије штанда су 120х60цм.

У циљу боље организације и благовремене израде табле са називом ваше фирме/удружења за штанд, молимо вас да своје учешће потврдите најкасније до 30. маја 2014. године (петак) писмом на адресу: Ј.П. Туристичка организација општине Жагубица, Краља Милана 30, 12320 Жагубица или на е-mail: tozagubica@gmail.com.

Пријава треба да садржи назив фирме/удружења који ће бити штампан на табли за штанд и број особа која ће присуствовати изложби и предмет излагања.

Контакт особа: Милена Пајић, самостални стручни сарадник за оглашавање и маркетинг у Ј.П. Туристичка организација општине Жагубица, телефон: 012/7643-657, мобилни телефон: 062/8098-366.

Петровдански етно сајам
25/04/2014


Yдружење за неговање старих заната, српске традиције и рукотворина “Етно форма” организује традиционални “Петровдански етно сајам”.

Сајам ће бити одржан 12. јула 2014. године Јагодини.

Учешће на сајму за излагаче је бесплатно. Сајам је интернационалног карактера, а најављени су учесници из Европске Уније и суседних земаља. За детаље као и за пријаву контактирајте нас etnosajam2014@gmail.com   да би вам послали пријаву.


Пуно поздрава и свако добро.

Јованка Јевтић
Етноформа
064/9192652