» Прикажи све сувенире

Шљивовица

Сувенири Србије - Шљивовица

Опис сувенира:

И данас је у Србији чест обичај да се ракија испија из стаклених чокања, чији облик јача уживање у традиционалном српском жестоком пићу.

Стаклени чокањчић (0,05 л) пуњен је шљивовицом, пескарен исписом по жељи (за минимум 20 наручених ком) и запечаћњен пчелињим воском.

Сувенир Шљивовица у чокању, традиционалној српској боци, упакован је у еколошку кутију са текстом на српском и енглеском језику и представља поклон који својим шармом оставља без даха.

Сувенир Шљивовица је украсни сувенир из програма Ваш део Србије, прве линије сувенира портала Сувенири Србије.


340,00 РСД (3.09 EUR)

 

Оставите коментар:

 


Како бисмо избегли коментаре непознатог порекла, молимо Вас да са ДА или НЕ одговорите на постављено питање:

Постојећи коментари:

Suvenir iz programa "Vas deo Srbije" je ukrasnog karaktera, nesto sto se moze staviti u dzep i obradovati drage osobe. Akcenat je na znacenju cokanja. Sljivovica koja se kupuje radi uzivanja u njoj pakuje se i distribuira na drugi nacin (buklije, staklene flase vece zapremine) i nisu, kao suvenirski proizvod u ponudi portala. (Suveniri Srbije, 14/02/2008 05:46) Ipak je kod šljivovice najvažniji kvalitet, pre svega boja, miris i ljutina. Pakovanje dolazi posle toga. Da ne bude ..spolja gladac....Ko je proizvođač? I odakle je... (MIŠA KRAGUJEVAC, 13/02/2008 00:43) Svaki proizvod iz Vaseg novog programa mi se dopada! Pogotovo sto mogu da osetim miris pokosene trave :) (Misha, 12/01/2008 07:59)