» Прикажи све сувенире

АЛЕКС БЕРМЕТ

"Винарија Алекс је основана 1990. године и бави се производњом вина и ракије. Засади винограда на Банстолу досежу још из давних тридесетих година прошлог века. Производња грожђа, вина и ракије је била за многобројну фамилију и продавало се комшилуку.

Ми смо оснивањем "Винарије Алекс" ту производњу подигли на виши ниво, правимо квалитетније производе и изашли смо из оквира наших засада, те смо принуђени да грожђе и воће докупљујемо. У плану је да на наших 5 јутара проширимо засаде винове лозе и воћа.

У нашем производном програму за сада имамо бело вино, Талијански ризлинг и Гаме које још увек продајемо у ринфузи. Од те две врсте вина додавањем више трава са одлежавањем у прохромским цистернама правимо по карловачкој рецептури бели и црвени бермет.

У нашем производном програму имамо и ракије Лоза, Клека, Јабука, Шљива, Виновица, Вињак, Дуња, Кајсија и горки ликер "Љиљин Листић". Са нашим квалитетним производима смо ушли у сам врх најбољих, а то смо доказали многобројним дипломама на домаћим сајмовима, као и у Мађарској и Словачкој."АЛЕКС БЕРМЕТ, Ненад Ратковић
Тел: 021 6338 605
Моб: 065 BERMET A, 065 23 76 382
Е-маил: vinarija.aleks@gmail.com

 

Сувенири Србије - Сремац и бермет
од 9.55 EUR
од 1050.00 РСД