» Прикажи све сувенире

Биљана Шуловић

О себи и свом раду, Биљана каже:

"Бавим се уникатним осликавањем стакла користећи термоотпорне и водоотпорне боје француских фирми Пебео и Лефранк, тако да осликани предмети могу да се свакодневно користе и уобичајено одржавају.

Боје су транспарентне и високог сјаја, тако да дају леп ефекат и наглашавају квалитет и облик стакла.

Избор мотива је практично неограничен и усклађен са жељом наручиоца – најчешће су то мотиви винове лозе или цвећа, али и дечији, спортски мотиви, воће, музички инстументи, реплике познатих слика.

Осликавам чаше, славске сетове, боце за различите врсте пића, чиније, вазе, рамове за огледала и остале предмете од стакла.

Посебно ефектни су сетови винских чаша за младенце, са избором мотива по жељи, именима и датумом венчања.

Почела сам да сликам на стаклу када сам утврдила да на тржишту не могу да купим леп сет предмета потребних за славске обичаје: желела сам да послужење жита и вина, најважнијег славског обреда при дочеку гостију, буде из свечаног и лепог посуђа. Мојим гостима се тај први сет веома допао, тако да су ускоро сви добили на поклон сопствене сетове, усклађене са њиховим укусом и обележјима свеца којег славе.

Морам да нагласим да су ми купци својим наруџбинама често поклањали драгоцене идеје и мотиве, које сам касније користила у раду и уживала у њима."


 


Биљана Шуловић
Моб: 064 610 91 33
Тел: 014 232 262
Е-mail: biljanasu@telekom.rs

 

Сувенири Србије - Сет за младенце
18.18 EUR
2000.00 РСД
Сувенири Србије - Чаше за вино, сет
од 31.82 EUR
од 3500.00 РСД
Сувенири Србије - Славcки сет са иконом
54.55 EUR
6000.00 РСД
Сувенири Србије - Славски сет - стакло
18.18 EUR
2000.00 РСД