» Прикажи све сувенире

Колубарски вез

Јединственост удружења "Колубарски вез" из Љига огледа се у високом квалитету рада, поштовању традиционалних вредности уз примену савремених трендова. Њихови радови тражени су широм света, одликује их јединствена страст у изради, креативност и осавремењен дизајн.

О свом раду, кажу:

"Уколико желите да изгледате јединствено, романтично за сваку прилику и осетите чари домаће кућне удобности са непресушним извором традиционалне инспирације - креирамо за Вас.

Израђујемо разноврстан уникатни програм у етно стилу. Модели и сувенири израђени су традиционалном техником народног плета, народног веза и кукичања.

Промотивне активности донеле су високе оцене стручњака на сајму туризма у Београду, Данима српског стваралаштва у Вршцу, 20. Сабору у Врњачкој Бањи. Запажени смо на Тргу Николе Пашића у Београду у оквиру Еуросонга под покровитељством Привредне коморе Србије. Део смо емисије информативног програма РТС-а за дијаспору. Краљица лепоте Србије Андријана Лучић из Новог Сада носила је један од наших модела на избору за мис у Аустрији.

Наше самосталне ревије пратили су познати уметници: Трубачки оркестар Данијела из Ариља, Дуо Модерато из Београда...

За савете и поруџбине на располагању смо Вам сваког дана од 10-18 часова."


УДРУЖЕЊЕ "КОЛУБАРСКИ ВЕЗ"
Драгашевић Радица

Љиг, Хаџи Ђерина 60
Тел: 014 85 430, 064 666 48 63
Е-маил: kolubarskivez1@gmail.com