» Прикажи све сувенире

Минка Шпајз

Минини радови можда не представљају општеприхваћен појам сувенир Србије, али су њен таленат и креативност оно што чини нашу земљу лепом, а Мину јединственом.

 

"Минка је плавуша, нижег раста и здепастих ногу. Прича грубим дечачким гласом и пише левом руком. Њени прсти имају потребу да увек нешто раде. Има мала стопала која воле да носе шарену обућу. Сања у боји и неповезано.

Већ годинама у мислима је "муче" различити мали створови, пундравци и чупавци. Вероватно због тога почела је да црта и ствара велику породицу ликова и карактера. Када би оживели не би могли да стану у објекат од 200 квадрата због великог броја и разноликости. Мали досадни ликови појављују се скоро свакодневно у доконим минутима и скакућу у собицама испод плаве косе са тежњом да постану нови чланови њене виртуалне породице.

Баш из тог разлога настао је “Минка шпајз”, шарени виртуелни кутак, веселих боја и облика. Овога пута нећете наићи на краставчиће, ајвар и сличне ђаконије, већ на неодољиве стварчице које немају тако кратак рок трајања.

"Минка шпајз" бави се дизајном и прављењем уникатних фигурица, минђуша, украса, илустрација, беџева, мајица... Свака направљена стварчица створена је уз љубав, труд и Минкину веселу детињасту душу. Стварање јој не представља терет, већ ужива у њему. Минкине илустрације и рукотворине идеалне су за специјалне прилике, а притом имају и приступачну цену.


По важој жељи направиће фигурицу, карикатуру, илустрацију за које можете бити сигурни да нећете наћи дупликат. Завирите у "Минкин шпајз" и погледајте шта вам нуди и не устручавајте се да је контактирате."


МИНКА ШПАЈЗ
Тел: 064 121 99 66
Е-маил: minavesovic@yahoo.com
Посетите: www.minavesovic.blogspot.com

 

Сувенири Србије - Позивнице за венчање
од 18.18 EUR
од 2000.00 РСД
Сувенири Србије - Минка шпајз - накит
од 4.55 EUR
од 500.00 РСД