» Сувенирница
Инфо центар Тел/факс: 011/316 24 71
Моб: 069/11 654 09
Адреса: Николаја Островског 3, 11080 Земун
eMail: info@SuveniriSrbije.com Радно време Понедељак-петак,
од 10.00 до 17.00 ч.

Ознака квалитета

Ознака квалитета „Препорука SuveniriSrbije.com“ односи се на стандарде квалитета у оквиру производње и карактеристика сувенира у циљу одржања високих стандарда квалитета производа, са тежњом да ниво квалитета континуирано расте.

Ознака се додељује у складу са посебно дефинисаним Правилником о додели ознаке квалитета „Препорука SuveniriSrbije.com“, као резултат рада комисије коју чине представници портала „Сувенири Србије“, медија и стручњака из туристичке и сродних области.

Добитници ознаке квалитета ће бити посебно промовисани посредством портала и осталих предвиђених промотивних активности.

Предвиђена је и подршка произвођачима који су добитници ознаке квалитета „Препорука SuveniriSrbije.com“, у виду комплетне израде и унапређења визуелног идентитета и промотивних активности.

Како би се афирмисао и очувао висок стандард квалитета сувенирског програма, производи који одговарају прописаним захтевима ће добити ознаку квалитета „Препорука SuveniriSrbije.com“, уз тачну напомену о правилима коришћења и важности ознаке.

Ознака квалитета „Препорука SuveniriSrbije.com“ додељује се једном годишње.