» Прикажи све сувенире

Честитке

Сувенири Србије - Честитке
Сувенири Србије - Честитке
Сувенири Србије - Честитке
Сувенири Србије - Честитке
Сувенири Србије - Честитке
Сувенири Србије - Честитке
Подаци:
Број сувенира: 22032018690
Материјал: Природни материјали, Лан, памук, вуна, магнет, лепак
Димензије: Пречник 3 цм, 3x4 цм
Начин израде: Ручна израда
Време израде 1 примерка: до 2 дана
Тежина: Сувенир из групе производа до 0.5 кг
Трајност: Неограничено

Опис сувенира:

На комаду лана, навезен је мотив који је различит за сваки експонат. Опхеклан је памучном чипком. Налепљен је на картон у природној боји, са рупицом за канап или рафију. Честитке се отклапају. Упаковане су у целофан са налепницом "С љубављу из Србије".

Ручно израђен и уникатна честитка. Идеална уз сваки поклон, употпуњује лични стил. У данашње време јако популаран сувенир у зависности од афинитета. Применљив за сваку пригоду, а може бити и украс. Сувенир је атрактиван и одише јединственом израдом. Лак је за паковање и транспорт и то га сврстава у водеће сувенире савременог друштва.

Радови су појединачни и израђени са пуно љубави и креативности.Од великог избора приказујемо само неколицину.
 

300,00 РСД (2.73 EUR)
Цена је без PDV-a

Славица Обрадовић
Email: marapajcin@gmail.com
Телефон: 037422632
Моб: 0642878158

 

Наведене цене су оквирне Распитајте се код произвођача за попусте Приликом наручивања позовите се на Сувенире Србије

Славица Обрадовић

Славица о себи и својој инспирацији, каже:

"Расла сам уз моју бабу Вукосаву, која је увек у џепу од кецеље имала некакво клупко и игле, и мајку Јованку која је започела студије код наших познатих сликара Јована Бјелића и Младена Јосића.

Носећи наследни дар, годинама дарована лепотом живљења у срцу Србије, пожелела сам да урадим нешто што би оживело традицију мојих суграђана, и истовремено чувало успомену на време проведено у нашој земљи." 

Награде и признања прате њен јединствени рад. Туристичка ор."Опленац"из Тополе, доделила јој је награду за најбољи сувенир године 2007. За обележиваче страница у етно стилу. Учесник је и добитник многих признања, Изложбе малог формата у Шабцу 2008. и 2011. године. Поводом изложбе ручних радова на "11 Војвођанским данима" у Будимпешти, додељена јој је плакета са златном медаљом 2013. године. Носилац је Велемајсторске дипломе за вез Кула 2015. Вишеструки учесник на међународном бијеналу минијатура, када су јој радови каталогизовани. 11 бијенале "Чобански двор" вез 6x6 експонат бр.784. и 12. бијенале "Златни дан", вез 5x8 експонат бр.686. 

Остали производи од овог произвођача:

Сувенири Србије - Честитке
Сувенири Србије - Честитке
Сувенири Србије - Честитке
Сувенири Србије - Честитке