» Прикажи све сувенире

Фонтана Бунар

Сувенири Србије - Фонтана Бунар
Сувенири Србије - Фонтана Бунар
Сувенири Србије - Фонтана Бунар
Сувенири Србије - Фонтана Бунар
Сувенири Србије - Фонтана Бунар
Подаци:
Број сувенира: 24032021703
Материјал: Дрво и камен
Димензије: висина од 45 до 150 цм
Начин израде: Ручна
Време израде 1 примерка: 8 дана
Тежина: Сувенир из групе производа до 8 кг
Трајност: 5 година

Опис сувенира:

Фонтана Бунар је модел са етно мотивима који дочаравају регион којем по облику и композицији припада. Фонтана Бунар се може израдити од различитих материјала, изворни облик који је овде представљен је од гранитног (зид бунара) и кварцног камена (кров бунара), стубови бунара су дрвени и базен од водонепропусног материјала. Бунар по жељи наручиоца може имати и ЛЕД осветљење уграђено у базен или под кров бунара.

Пумпа фонтане је једноставно замењива и њен гарантни рок је 2 године. Пепорука је да за рад фонтане Бунар користите дестиловану воду да би спречили појаву алге и каменца у бунару. Фонтану красе две лутке у народној ношњи региона којем бунар по облику припада. Лутке израђује луткар – уметник госпођа Љиљана Бошкан.

Поред фонтане Бунар у нашем атељеу израђујемо и друге моделе фонтана које своје место могу наћи у понуди туристичких органзација јер могу имати мотиве и обележја града или региона.

Димензије у којима се фонтана Бунар може израдити је од 30 цм до 150 цм висине, могу се поставити за рад у соби, кући, тераси, дворишту, пословном простору или угоститељском објекту.

18400,00 РСД (167.27 EUR)
Цена је без PDV-a
Фонтана - Златко Јоргић
Моб:
 065 549 63 88
Маил: office@fontana.in.rs
Посетите: www.fontana.in.rs


Наведене цене су оквирне Распитајте се код произвођача за попусте Приликом наручивања позовите се на Сувенире Србије

Фонтанe Бистрица - Златко Јоргић

Фонтане су украс дворишта, стамбеног и пословног простора. Боравак у простору би требало да нас испуњава задовољством и да би то заиста било тако морају бити заступљени сви природни елементи. Један од најбитнијих животних и природних елемената је вода. Најприкладнији начин увођења воде у ваш животни простор је уградња фонтане.

У уметничкој радионици Фонтане Бистрица Златка Јоргића настају уникатне скулптурне дворишне фонтане које својим изгледом и саставом елемената постају саставни део вашег дворишта. Процес израде фонтане за двориште има своје фазе у којима учествују наручилац и аутор фонтане.

Од одабира места у дворишту до најситнијих детаља, да би на крају била израђена фонтана која постаје симбол простора свог власника.

Фонтане за дворишта могу се израдити у етно стилу или уз консултацију саветника за фенг шуи могу имати облик и карактер овог древног учења. Подразумева се да фонтане буду израђене од природних материјала, камена, керамике, дрвета и биљака. Поред фонтана за дворишта, аутор Златко Јоргић израђује и фонтане за стамбени и пословни простор.

Собне стоне фонтане су прави украс у затвореном простору са свим својим карактеристикама, али најважније су да умањују свакодневни стрес код човека, стварају ефекат јонизације и влажења ваздуха. Собне стоне фонтане такође могу бити израђене у етно и фенг шуи стилу и увек у облику и са саставним елементима какве захтева простор.

Фонтане за пословни простор могу бити у различитим величинама, од стоних фонтана за радну канцеларију до већих модела који могу украсити ресторане, хотеле и многе друге просторе где је потребно боравак корисницима учинити пријатним. Начин израде и квалитет материјала фонтана које израђује аутор Златко Јоргић омогућују једну реткост на тржишту, а то је да сваки купац фонтане може исту вратити у року од петнаест дана без икаквог образложења.

Ово је апсолутни доказ поверења у сопствени квалитет, али и правилан одабир купаца фонтане. Достава фонтане се организује на више начина у зависности од величине.

Може се послати курирском службом када је фонтана потпуно сугурно упакована да не би дошло до оштећења и личном доставом на адресу купца, што је и најквалитетнији облик испоруке. Посебно је развијен облик сарадње са туристичким организацијама региона захваљујући помоћи пројекту компаније Кројач доо и сарадња са продавницама сувенира.

Дворишне и собне фонтане које је израдио аутор Златко Јоргић данас красе дворишта, станове, куће, фирме, ресторане и хотеле широм целог региона, од Охрида до Суботице, од Ниша до Сплита, Сарајева, Требиња, Будве, Плитвица...

Будите и ви купац ових уникатних дворишних и собних фонтана јединствених на тржишту региона.

Остали производи од овог произвођача:

Сувенири Србије - Фонтана Бунар
Сувенири Србије - Фонтана Бунар
Сувенири Србије - Фонтана Бунар
Сувенири Србије - Фонтана Бунар