» Прикажи све сувенире

Фонтана Марина

Сувенири Србије - Фонтана Марина
Сувенири Србије - Фонтана Марина
Подаци:
Број сувенира: 23012012549
Материјал: Грнчарија, камен, пумпа за воду
Димензије: Ширина 31 цм, висина 45 цм
Начин израде: Ручна израда
Време израде 1 примерка: до 10 дана
Тежина: Сувенир из групе производа до 9.5 кг
Трајност: Неограничено, осим пумпе за воду

Опис сувенира:

Фонтана Марина је израђена искључиво од речних облутака. На врху саме фонтане вода извире између црних облутака и слива се низ облутке исте такве боје.

Редовно одржавање фонтане и пумпе по упутству гарантује њен дуг век.

Уживајте у жубору воде са наших фонтана.

 

10000,00 РСД (90.91 EUR)
Цена је без PDV-a
Фонтана - Златко Јоргић
Моб:
 065 549 63 88
Маил: office@fontana.in.rs
Посетите: www.fontana.in.rs


Наведене цене су оквирне Распитајте се код произвођача за попусте Приликом наручивања позовите се на Сувенире Србије

Фонтанe Бистрица - Златко Јоргић

Фонтане су украс дворишта, стамбеног и пословног простора. Боравак у простору би требало да нас испуњава задовољством и да би то заиста било тако морају бити заступљени сви природни елементи. Један од најбитнијих животних и природних елемената је вода. Најприкладнији начин увођења воде у ваш животни простор је уградња фонтане.

У уметничкој радионици Фонтане Бистрица Златка Јоргића настају уникатне скулптурне дворишне фонтане које својим изгледом и саставом елемената постају саставни део вашег дворишта. Процес израде фонтане за двориште има своје фазе у којима учествују наручилац и аутор фонтане.

Од одабира места у дворишту до најситнијих детаља, да би на крају била израђена фонтана која постаје симбол простора свог власника.

Фонтане за дворишта могу се израдити у етно стилу или уз консултацију саветника за фенг шуи могу имати облик и карактер овог древног учења. Подразумева се да фонтане буду израђене од природних материјала, камена, керамике, дрвета и биљака. Поред фонтана за дворишта, аутор Златко Јоргић израђује и фонтане за стамбени и пословни простор.

Собне стоне фонтане су прави украс у затвореном простору са свим својим карактеристикама, али најважније су да умањују свакодневни стрес код човека, стварају ефекат јонизације и влажења ваздуха. Собне стоне фонтане такође могу бити израђене у етно и фенг шуи стилу и увек у облику и са саставним елементима какве захтева простор.

Фонтане за пословни простор могу бити у различитим величинама, од стоних фонтана за радну канцеларију до већих модела који могу украсити ресторане, хотеле и многе друге просторе где је потребно боравак корисницима учинити пријатним. Начин израде и квалитет материјала фонтана које израђује аутор Златко Јоргић омогућују једну реткост на тржишту, а то је да сваки купац фонтане може исту вратити у року од петнаест дана без икаквог образложења.

Ово је апсолутни доказ поверења у сопствени квалитет, али и правилан одабир купаца фонтане. Достава фонтане се организује на више начина у зависности од величине.

Може се послати курирском службом када је фонтана потпуно сугурно упакована да не би дошло до оштећења и личном доставом на адресу купца, што је и најквалитетнији облик испоруке. Посебно је развијен облик сарадње са туристичким организацијама региона захваљујући помоћи пројекту компаније Кројач доо и сарадња са продавницама сувенира.

Дворишне и собне фонтане које је израдио аутор Златко Јоргић данас красе дворишта, станове, куће, фирме, ресторане и хотеле широм целог региона, од Охрида до Суботице, од Ниша до Сплита, Сарајева, Требиња, Будве, Плитвица...

Будите и ви купац ових уникатних дворишних и собних фонтана јединствених на тржишту региона.

Остали производи од овог произвођача:

Сувенири Србије - Фонтана Марина
Сувенири Србије - Фонтана Марина
Сувенири Србије - Фонтана Марина
Сувенири Србије - Фонтана Марина