» Прикажи све сувенире

Кригла за пиво – са и без поклопца

Сувенири Србије - Кригла за пиво – са и без поклопца
Сувенири Србије - Кригла за пиво – са и без поклопца
Сувенири Србије - Кригла за пиво – са и без поклопца
Сувенири Србије - Кригла за пиво – са и без поклопца
Сувенири Србије - Кригла за пиво – са и без поклопца
Подаци:
Број сувенира: 16042019694
Материјал: керамика
Димензије: 16 x 7 цм, око 650 гр, вол. 600 мл цм
Начин израде:
Време израде 1 примерка: око 7 дана
Тежина: Сувенир из групе производа до 1 кг
Трајност: неограничено

Опис сувенира:Кригле су рађене техником ливења па су отприлике сличног облика и  величине. Осликане су појединачно керамичким глазурама те је стога свака уникатна. Тема на криглама је са мотивом места. Поклопац на криглама рађен је техником вртења и сваки је потпуно ручне израде. Кригле могу бити са и без поклопца али поклопац им даје аутентичност и посебан шмек. Поклопци су рађени у облику глава Срба и Српкиња, неки су са шајкачама, други са шеширима, трећи са марамама . . . отприлике по капи или марами може се познати на који део Србије се кригла односи. Све је печено 2 -3 пута на 985 степени, глазирано и спремно за употребу.

Србија је позната по својим пиварама као и по конзумацији пива. Свака врста пива има своју причу, а кригла из које се пије тој причи даје завршни и комплетни облик. Можете пити пиво из свог дела Србије или свој део Србије однети у иностранство на поклон. Поклопац, сем што има додатни сувенирски завршетак, има и практичну сврху да смањи пену у кригли . . . па је идеално решење за оне који воле пиво без пене
Ове кригле сам радила по поруџбини за општину Бор као поклоне које општина даје у сврху презентације, тако да могу бити одлично средство за промоцију како градова у Србији тако и саме Србије у иностранству.
Цене за веће количине су мање и по договору у зависности од наручене количине


1000,00 РСД (9.09 EUR)
Цена је без PDV-a

Јасмина Милошевић
Моб: 063/722-60-26
Е-маил:  2303asap@gmail.com

 

Наведене цене су оквирне Распитајте се код произвођача за попусте Приликом наручивања позовите се на Сувенире Србије

О произвођачу: Јасмина Милошевић

Кроз Јасминин рад јасно провејава њен несвакидашњи таленат и велика љубав према Србији. О себи каже:

„Љубав ка уметности и уметничком стварању настала је услед мог великог унутарњег немира. Прве кораке учинила сам у сликарству, имала сам до сада 4 самосталне изложбе и добитник сам више награда из области сликарства и керамике. Са глином радим од 2006.године. Сви моји производи су вртени на грнчарском точку и касније ручно сликани керамичким глазурама. Вртим јако танко што у грнчарији представља умеће и моја керамика делује крхко и веома је лака. Грнчаријом се бавим потпуно самоуку, уз пуно импровизације. Моја керамика нема сличности са класичним грнчарским радом, као ни са керамиком академских уметника. Сви производи су ручне израде и то се на њима види. Рад делује помало грубо и недовршено, а експресионизам и пренаглашавање из сликарства сам пренеле и овде. Мој циљ је да се види „рука“ и да све помало „жуља“ да би смо се подсетили да смо и ми као homo sapiens-и уникатна, оригинална и несавршена врста и да је лепота у несавршености. 

2018. године добила сам Сертификат „Отворена шака“ за свој рад који додељује Министарство привреде Републике Србије, мој рад је сврстан у уметничке занате.

 Остали производи од овог произвођача:

Сувенири Србије - Кригла за пиво – са и без поклопца
Сувенири Србије - Кригла за пиво – са и без поклопца