» Прикажи све сувенире

Лицидерска срца

Сувенири Србије - Лицидерска срца
Сувенири Србије - Лицидерска срца
Сувенири Србије - Лицидерска срца
Сувенири Србије - Лицидерска срца
Сувенири Србије - Лицидерска срца
Сувенири Србије - Лицидерска срца
Сувенири Србије - Лицидерска срца
Сувенири Србије - Лицидерска срца
Подаци:
Број сувенира: 14022012559
Материјал: Лицидерско тесто, мед, зачини, прехрамбене боје
Димензије: 7х7 цм
Начин израде: Ручна израда
Време израде 1 примерка: до 10 дана
Тежина: Сувенир из групе производа до 0.5 кг
Трајност: Трајни украсни колач

Опис сувенира:

Лицидерско срце од давнина представља поклон који у себи може објединити љубав и пажњу, као и лепу успомену на минула времена и места.

Произвођачи о својим лицидерским колачима, кажу:

"Лицидерске колаче израђујемо по наруџбини за разне намене: пословни поклони, сувенири, венчања, рођендани, крштења, промоције. Прегршт модли нам омогућава да украсне колаче правимо у најразличитијим облицима, чак и по захтеву наручиоца.

Срца израђујемо у димензијама од 7х7 до 38х38 центиметара са исписом и шарама по жељи. Срце може бити упаковано у целофан и увезано природном рафијом или у картонској кутијици."

Лицидерско срце – најпрепознатљивији облик лицидерског колачића којим су момци некада често знали да обрадују своје девојке, а данас своју намену налази и као сувенир.  

од 55,00 РСД (0.5 EUR)
Цена је без PDV-a

Воскарско лицидерска радња „Баћа“
Драгинац код Лознице
Тел: 064 24 28 455, 015 85 40 48
Е-маил: kontakt@licider.rs
Посетите: www.licider.rs

 

Наведене цене су оквирне Распитајте се код произвођача за попусте Приликом наручивања позовите се на Сувенире Србије

Воскарско лицидерска радња Баћа

Давне 1934. године Петар Пајић је започео пут кроз шаренило мирисних колача учећи лицидерски занат у Лозници. Своја знања, умеће, тајне и искуство је пренео сину, Братиславу Пајићу, који 1983. године такође почиње да се бави израдом лицидерских срца.

Од тада па до данас јако велики број лицидерских колачића је из наше радионице нашао пут до најудаљенијих места у Србији и окружењу, а у 2011. наша срца су стигла до Мексика и Аустралије. Још као дете Слађана Пајић је почела да помаже у прављењу лицидерских колачића, а настављајући породичну традицију, заједно са супругом, се од пре две године активно ради на свим процесима израде и промоције наших производа.

"Све чешће наше производе поручују фирме као пратеће елементе промоције и поклона за пословне партнере. Лицидерска срца постају и незаобилазан поклон гостима на венчањима као и јако леп сувенир. Испоруку колачића радимо брзом поштом или их можете преузети код нас у Београду и Драгинцу."

Остали производи од овог произвођача: