» Прикажи све сувенире

Медовача и воћна ракија

Сувенири Србије - Медовача и воћна ракија
Сувенири Србије - Медовача и воћна ракија
Сувенири Србије - Медовача и воћна ракија
Сувенири Србије - Медовача и воћна ракија
Сувенири Србије - Медовача и воћна ракија
Подаци:
Број сувенира: 18122009385
Материјал: Ракија од разних врста воћа
Димензије: цм
Начин израде: Ручно, печаћење воском, пескарење
Време израде 1 примерка: до 2 дана
Тежина: Сувенир из групе производа до 1.5 кг
Трајност: Неограничено

Опис сувенира:

Производња ракије је карактеристика традиције ових простора. Међутим, оно што је свакоме давало јединственост је специфичност региона Србије.

Војводином преовладавају воћне ракије кајсије, крушке, дуње, јабуке, па чак и дуда, а изузетно место заузима ракија Медовача или према некима замедљана Божићна ракија.

А говорити о меду као леку, непотребно je, јер су његова лековита својства и делотворност, већ вековима знани и добро поткрепљени научним доказима. Стога је представљени асортиман ракија веома интересантан и мали је допринос очувању традиције ових простора.

Паковање производа је према договору, од чокања или фраклића, до дрвених кутија или пескарења флаше, а свака боца запечаћена је воском којим гарантујемо квалитет, оригиналност и укусност производа...

од 300,00 РСД (2.73 EUR)
Цена је без PDV-a

Петар Пећерић
Божидара Аџије 8, 24000 Суботица
Моб: 063 78 37 235
Е-маил: palic.coop@gmail.com

 

Наведене цене су оквирне Распитајте се код произвођача за попусте Приликом наручивања позовите се на Сувенире Србије

Петар Пећерић

Као и многи Петар Пећерић је кроз генерације учио, стекао и преносио своја искуства о стварању нечега по чему смо јединствени у свету – ракије. Међутим, за разлику од многих он се усмерио на традиционалну производњу ракија финих воћних арома, које карактеришу његову Суботицу. Тај занат учио је годинама и каже да је то уметност која тражи савршенство.

Водећи једну од најуспешнијих и првих приватних компанија на овим просторима која се бавила пољопривредом, он је свој производ искључиво користио као ексклузивни поклон својим бројним сарадницима. Они су то препознали, и као таква је нашла свој пут и у иностранство. Ова породична производња, представља и одмор и посао и увек је била извор нових пословних идеја. Водећи се тиме, настао је и овај бренд породице Пећерић, Суботице, Палића, Војводине и Србије


Остали производи од овог произвођача: