Papuče od rogoza

Suveniri Srbije - Papuče od rogoza
Suveniri Srbije - Papuče od rogoza
Suveniri Srbije - Papuče od rogoza
Suveniri Srbije - Papuče od rogoza
Suveniri Srbije - Papuče od rogoza
Podaci:
Broj suvenira: 19122009400
Materijal: Rogoz
Dimenzije: cm
Način izrade: Ručna izrada
Vreme izrade 1 primerka: do 1 dan
Težina: Suvenir iz grupe proizvoda do 1 kg
Trajnost: Neograničeno

Opis suvenira:

"Deda je papuče pravio iz potrebe, mi ih danas pravimo zato što je to pre svega udobna, ekološka, praktična i moderna obuća.

Kombinacijom prirodnog materijala i načina izrade dobijamo đon koji pored svih navedenih karakteristika ima i to svojstvo da masira stopalo i potpomaže cirkulaciju, što obuću od rogoza čini još interesantnijom i funkcionalnijom.

Treba napomenuti da su ovo modeli koje smo stigli da uradimo do sad, ali postoji mogućnost da se i Vi sa Vašim idejama i zahtevima uključite i pomognete u izradi novih i ineteresantnijih modela."

 

од 1200,00 RSD (10.91 EUR)
Cena je bez PDV-a

METIKO s.r.
Pavle Nećakov
tel: 023 527 844
E-mail: pavle.necakov@gmail.com

 

Navedene cene su okvirne Raspitajte se kod proizvođača za popuste Prilikom naručivanja pozovite se na Suvenire Srbije

Metiko s.r.

"Proizvodnja predmeta od rogoza je već generacijama u mojoj porodici i prenosi se sa kolena na koleno. Predmeti od rogoza su se nekada pravili iz potrebe, a danas je u pitanju to što se čovek sve više okreće prirodi, prirodnim i ekološkim materijalima.

Uvidevši ovaj trend odličili smo da iskustvo sakupljano decenijama u nazad podelimo sa vama!
Otvaramo s.r. "Metiko" i krećemo sa plasmana rogoza na šire tržište. Počeli smo sa nastupima na raznim etno manifestacijama i sajmovima. Dobitnici smo mnogih nagrada od kojih su najprestižnije one na Prvom etno sajamu u Beogradu u organizaciji časopisa "Praktika" 2006, Međunarodnoj izložba rukotvorina i kolekcionarstva (MIRK) 2008, manifestaciji "Zlatne ruke" itd.

Takođe, bitno je pomenuti da smo učestvovali u opremanju kuće na Povlenu koja je bila dobitnik nagrade Salona arhitekture 2005, delom i zbog naših stolica.

Iz bogatog iskustva izdvojili smo favorite koje vam prezentujemo putem ovog sajta, ali tu se ne završava naša ponuda, mogućnosti su daleko veće, a granica je samo naša i vaša mašta!"

Ostali proizvodi od ovog proizvođača:

Suveniri Srbije - Papuče od rogoza