Pozivnice za venčanje

Suveniri Srbije - Pozivnice za venčanje
Suveniri Srbije - Pozivnice za venčanje
Suveniri Srbije - Pozivnice za venčanje
Podaci:
Broj suvenira: 14062012573
Materijal: Ilustracija
Dimenzije: cm
Način izrade: Ručna izrada
Vreme izrade 1 primerka:
Težina: Suvenir iz grupe proizvoda do 0.5 kg
Trajnost: Neograničena

Opis suvenira:

Minini radovi možda ne predstavljaju opšteprihvaćen pojam "suvenir Srbije", ali su njen talenat i kreativnost ono što čini našu zemlju lepom, a Minu jedinstvenom.

"Minka špajz" bavi se dizajnom i pravljenjem unikatnih figurica, minđuša, ukrasa, ilustracija, bedževa, majica...

Zavirite u "Minkin špajz" i pogledajte šta vam nudi i ne ustručavajte se da je kontaktirate.


NAPOMENA: Ilustracije se rade prema likovima mladenaca i narudžbini.

од 2000,00 RSD (18.18 EUR)
Cena je bez PDV-a

MINKA ŠPAJZ
Tel: 064 121 99 66
E-mail: minavesovic@yahoo.com
Posetite: www.minavesovic.blogspot.com

 

Navedene cene su okvirne Raspitajte se kod proizvođača za popuste Prilikom naručivanja pozovite se na Suvenire Srbije

Minka Špajz

Minini radovi možda ne predstavljaju opšteprihvaćen pojam suvenir Srbije, ali su njen talenat i kreativnost ono što čini našu zemlju lepom, a Minu jedinstvenom.

 

"Minka je plavuša, nižeg rasta i zdepastih nogu. Priča grubim dečačkim glasom i piše levom rukom. Njeni prsti imaju potrebu da uvek nešto rade. Ima mala stopala koja vole da nose šarenu obuću. Sanja u boji i nepovezano.

Već godinama u mislima je "muče" različiti mali stvorovi, pundravci i čupavci. Verovatno zbog toga počela je da crta i stvara veliku porodicu likova i karaktera. Kada bi oživeli ne bi mogli da stanu u objekat od 200 kvadrata zbog velikog broja i raznolikosti. Mali dosadni likovi pojavljuju se skoro svakodnevno u dokonim minutima i skakuću u sobicama ispod plave kose sa težnjom da postanu novi članovi njene virtualne porodice.

Baš iz tog razloga nastao je “Minka špajz”, šareni virtuelni kutak, veselih boja i oblika. Ovoga puta nećete naići na krastavčiće, ajvar i slične đakonije, već na neodoljive stvarčice koje nemaju tako kratak rok trajanja.

"Minka špajz" bavi se dizajnom i pravljenjem unikatnih figurica, minđuša, ukrasa, ilustracija, bedževa, majica... Svaka napravljena stvarčica stvorena je uz ljubav, trud i Minkinu veselu detinjastu dušu. Stvaranje joj ne predstavlja teret, već uživa u njemu. Minkine ilustracije i rukotvorine idealne su za specijalne prilike, a pritom imaju i pristupačnu cenu.


Po važoj želji napraviće figuricu, karikaturu, ilustraciju za koje možete biti sigurni da nećete naći duplikat. Zavirite u "Minkin špajz" i pogledajte šta vam nudi i ne ustručavajte se da je kontaktirate."

Ostali proizvodi od ovog proizvođača:

Suveniri Srbije - Pozivnice za venčanje