» Прикажи све сувенире

Производи, ткани

Сувенири Србије - Производи, ткани
Сувенири Србије - Производи, ткани
Сувенири Србије - Производи, ткани
Подаци:
Број сувенира: 31072019697
Материјал: памук, вуна, мохер, вискоза, лан, сирова свила
Димензије: цм
Начин израде: ткање
Време израде 1 примерка:
Тежина: Сувенир из групе производа до 0 кг
Трајност:

Опис сувенира:


Производи попут шалова, пончоа, капа, прслука и торби су рађени на дрвеном хоризонталном разбоју, док је накит прављен на тзв. дрвеном коњићу или хеклан.

Материјал за прслуке, пончпе, капе, прслуке и торбе је најпре ткан на разбоју а затим дорађиван кројењем и шивењем до жељеног облика. Неки производи су украшени везом, хеклањем и други техникама.

Често су производи УБОДа украшени геометријским, флоралним или етно шарама и тако стилизовану у једну јединствену целину који вам могу пружити аутентичан изглед.

од 600 ,00 РСД (5.45 EUR)
Цена је без PDV-a

 

instagram: ubod_
facebook: ubodtkanje
моб. тел. 0638113500
amajpetrovi@gmail.com

 

Наведене цене су оквирне Распитајте се код произвођача за попусте Приликом наручивања позовите се на Сувенире Србије

УБОД

Адалета и Маја су двојац који представљају УБОД, бренд у оквиру кога настају врло квалитетни, маштовити и уникатни ткани производи.Производи који су до сада створени у УБОДу су шалови, пончои, прслуци, капе, торбе и накит - огрлице, наруквице и минђуше.

Адалета се ткањем бави више од 35 година. Њени педантни радови су препознатљиви по прелепим фолралним, геометријским или етно детаљима. Поред производа које данас УБОД производи има искуства и у креирању тканих капута, сакоа, панталона и сличних одевних предмета.
Маја се бави ткањем преко 15 година и откада је упознала Адалету ткање јој је постало много занимљивије.

Заједно су радиле за Искон моде где су урадиле про боно дизајн за преко 100 ексклузивних шалова и других одевних предмета и обучиле су друге ткаље које су умножавале те шалове.
Од 2017 године независно раде као тандем. Излгале су на различитим манифестацијама (београдски маркет, дорћол платз, бум маркет…) и држале су ткачке радионице.

Од 5. августа 2019. почињу да држе школу и радионице ткања у Николаја Островског 3 у Земуну, на коју се можете пријативи ако желите да се упознате са овом креативном и традиционалном вештином која може утицати умирујуће на вашу душу,  да при том и добијете производ вашег рада које можете практично применити.
Подржите УБОД куповином њихових креативних производа који могу улепшати вашу свакодневну одевну комбинацију.

Остали производи од овог произвођача: