» Прикажи све сувенире

Славcки сет са иконом

Сувенири Србије - Славcки сет са иконом
Сувенири Србије - Славcки сет са иконом
Подаци:
Број сувенира: 17052010473
Материјал: Стакло, боје за стакло
Димензије: - цм
Начин израде: Ручно осликавање стакла, сушење и печење стакла
Време израде 1 примерка: испорука до 7 дана
Тежина: Сувенир из групе производа до 1.5 кг
Трајност: Неограничено

Опис сувенира:

Ручно осликани, уникатни и веома свечани предмети везани за суштински елемент сваке славе - послужење жита и вина. Сет садржи посуду за жито, чашу за вино и две чаше за одлагање чистих и употребљених кашичица. На свим елементима сета је осликан крст, породично име и други мотиви по жељи наручиоца.

Избором облика стакла и мотива, наручилац непосредно учествује у креирању уникатног славског сета, који постаје једно од трајних обележја славе у неговој породици или породици пријатеља којима је намењен овај поклон.

Иконе на стаклу: икона Светог Ђорђа на слици је димензија 35x20 цм; дебљина стакла 8 мм, предвиђена могућност качења на зид, мотив по наруџбини.


6000,00 РСД (54.55 EUR)
Цена је без PDV-a

Биљана Шуловић
Моб: 064 610 91 33
Тел: 014 232 262
Е-mail: biljanasu@telekom.rs

 

Наведене цене су оквирне Распитајте се код произвођача за попусте Приликом наручивања позовите се на Сувенире Србије

Биљана Шуловић

О себи и свом раду, Биљана каже:

"Бавим се уникатним осликавањем стакла користећи термоотпорне и водоотпорне боје француских фирми Пебео и Лефранк, тако да осликани предмети могу да се свакодневно користе и уобичајено одржавају.

Боје су транспарентне и високог сјаја, тако да дају леп ефекат и наглашавају квалитет и облик стакла.

Избор мотива је практично неограничен и усклађен са жељом наручиоца – најчешће су то мотиви винове лозе или цвећа, али и дечији, спортски мотиви, воће, музички инстументи, реплике познатих слика.

Осликавам чаше, славске сетове, боце за различите врсте пића, чиније, вазе, рамове за огледала и остале предмете од стакла.

Посебно ефектни су сетови винских чаша за младенце, са избором мотива по жељи, именима и датумом венчања.

Почела сам да сликам на стаклу када сам утврдила да на тржишту не могу да купим леп сет предмета потребних за славске обичаје: желела сам да послужење жита и вина, најважнијег славског обреда при дочеку гостију, буде из свечаног и лепог посуђа. Мојим гостима се тај први сет веома допао, тако да су ускоро сви добили на поклон сопствене сетове, усклађене са њиховим укусом и обележјима свеца којег славе.

Морам да нагласим да су ми купци својим наруџбинама често поклањали драгоцене идеје и мотиве, које сам касније користила у раду и уживала у њима."


 

Остали производи од овог произвођача:

Сувенири Србије - Славcки сет са иконом
Сувенири Србије - Славcки сет са иконом
Сувенири Србије - Славcки сет са иконом