» Прикажи све сувенире

Шоље за кафу и чај

Сувенири Србије - Шоље за кафу и чај
Сувенири Србије - Шоље за кафу и чај
Сувенири Србије - Шоље за кафу и чај
Сувенири Србије - Шоље за кафу и чај
Сувенири Србије - Шоље за кафу и чај
Подаци:
Број сувенира: 16042019695
Материјал: керамика
Димензије: Око 10 x 8 цм, тежина је до 250 гр, вол. Око 200 мл цм
Начин израде: Ручна израда
Време израде 1 примерка: око 7 дана
Тежина: Сувенир из групе производа до 0.5 кг
Трајност: неограничено

Опис сувенира:


Шоље су вртене на грнчарском точку тако да је свака различита у облику и дизајну. Исцртане су scgrafitto техником и осликане керамичким глазурама. На свакој је мотив места за које шоље правим. И на свакој пише назив места. Печене су 2 – 3 пута на 985 степени и глазиране керамичким глазурама безбедним за употребу.
 
Шоља већ има у понуди разних. Оно што моје шоље разликује од осталих у понуди је јако танак зид и различитост у мотиву, боји и дизајну. Не постоје 2 исте, свака је уникатна. Леп су поклон како другоме тако и себи, а могу бити и сувенир и поклон за презентацију.
Цене за веће количине су мање и по договору у зависности од наручене количине. Такође је могуће радити шоље по поруџбини и за друга места.
 


 
 
 

500 динара,00 РСД (4.55 EUR)
Цена је без PDV-a

Јасмина Милошевић
Моб: 063/722-60-26
Е-маил:  2303asap@gmail.com

 

Наведене цене су оквирне Распитајте се код произвођача за попусте Приликом наручивања позовите се на Сувенире Србије

О произвођачу: Јасмина Милошевић

Кроз Јасминин рад јасно провејава њен несвакидашњи таленат и велика љубав према Србији. О себи каже:

„Љубав ка уметности и уметничком стварању настала је услед мог великог унутарњег немира. Прве кораке учинила сам у сликарству, имала сам до сада 4 самосталне изложбе и добитник сам више награда из области сликарства и керамике. Са глином радим од 2006.године. Сви моји производи су вртени на грнчарском точку и касније ручно сликани керамичким глазурама. Вртим јако танко што у грнчарији представља умеће и моја керамика делује крхко и веома је лака. Грнчаријом се бавим потпуно самоуку, уз пуно импровизације. Моја керамика нема сличности са класичним грнчарским радом, као ни са керамиком академских уметника. Сви производи су ручне израде и то се на њима види. Рад делује помало грубо и недовршено, а експресионизам и пренаглашавање из сликарства сам пренеле и овде. Мој циљ је да се види „рука“ и да све помало „жуља“ да би смо се подсетили да смо и ми као homo sapiens-и уникатна, оригинална и несавршена врста и да је лепота у несавршености. 

2018. године добила сам Сертификат „Отворена шака“ за свој рад који додељује Министарство привреде Републике Србије, мој рад је сврстан у уметничке занате.

 Остали производи од овог произвођача:

Сувенири Србије - Шоље за кафу и чај
Сувенири Србије - Шоље за кафу и чај