» Прикажи све сувенире

Ускршња јаја

Сувенири Србије - Ускршња јаја
Сувенири Србије - Ускршња јаја
Сувенири Србије - Ускршња јаја
Сувенири Србије - Ускршња јаја
Подаци:
Број сувенира: 18122009377
Материјал: Гушчија и нојева јаја
Димензије: цм
Начин израде: Ручна израда
Време израде 1 примерка: до 30 дана
Тежина: Сувенир из групе производа до 0.5 кг
Трајност: Ломљиво

Опис сувенира:

Нојева јаја

"За једног уметника ништа није више интригантно од осликавања и брушења нојевих јаја. Опна нојевог јајета је врло чврста тако да дозвољава различите врсте брушења и резбарења.

Да би се креирало једно нојево јаје треба утрошити много времена у дизајнирању, обликовању и полирању љуске која пружа много могућности за рад. Свако јаје је уникатно само по себи јер је израђено са пуно труда и љубави. Црквени мотиви осликавају дух Ускршњих празника и дају јајету једну узвишену и духовну димензију. Врло лепо изгледају у комбинацији са каменим постољем, такође природним материјалом. Нојева јаја могу бити различитог дизајна, са или без осликавања, што наравно зависи од тренутне инспирације."


Гушчија јаја

"У односу на нојева јаја, гушчија јаја су врло осетљива јер је њихова љуска врло танка. Њихово резбарење мора бити веома пажљиво јер сваким погрешним потезом долази до ломљења његове љуске. Потребно је много стрпљења да би се једно јаје дизајнирало онако како је замишљено, али је вредно труда када на крају створите једно прелепо уметничко дело од једног обичног гушчијег јајета. Многе људе очара лепота дизајна и боја јајета да на први поглед не верују да је оно заиста стварно."
од 900,00 РСД (8.18 EUR)
Цена је без PDV-a

Сувенири Србије
Тел: 011 3162 471
Е-маил: info@SuveniriSrbije.com

 

Наведене цене су оквирне Распитајте се код произвођача за попусте Приликом наручивања позовите се на Сувенире Србије

Светлана Милошевић

О свом уметничком раду, Светлана каже:

"Са осликавањем јаја почела сам још 2000. године, а како је време текло откривала сам нове могућности и упознавала сам се са новим техникама рада тако да су сада сва јаја избрушена тј. чипкана, како ја волим да их назовем.

Уживајте у потпуно необичној уметности и доживите једно ново, надам се, лепо искуство."

Остали производи од овог произвођача: