» Прикажи све сувенире

Водич 'Београд на длану'

Сувенири Србије - Водич 'Београд на длану'
Сувенири Србије - Водич 'Београд на длану'
Подаци:
Број сувенира: 24082007128
Материјал: Штампано издање
Димензије: 216 страна, 220х120х20 цм
Начин израде: /
Време израде 1 примерка: /
Тежина: Сувенир из групе производа до 1 кг
Трајност: Неограничено

Опис сувенира:

Уз овај водич Ваш страни гост откриће све тајне београдске историје, сазнаће многе занимљиве приче о његовим житељима и здањима, доспети на права места за упознавање духа Београда, обићиће његове најбоље ресторане и кафане.

На својих 216 страна овај водич може се подичити са чак 350 фотографија у боји, 20 мапа града (од којих неколико панорамских), детаљним картама са свим улицама Центра, Земуна и Новог Београда, као и описима више од стотину знаменитости нашег града.

Књига постоји на енглеском и немачком језику.

Ваш део Србије на длану!


1069,00 РСД (9.72 EUR)
Цена је без PDV-a

KOMSHE D.O.O.
Владетина 7/5, Београд
Тел: 011 32 38 894
Е-маил: info@komshe.com

 

Наведене цене су оквирне Распитајте се код произвођача за попусте Приликом наручивања позовите се на Сувенире Србије

KOMSHE

Издавачка кућа специјализована за туристичке публикације - водичи, карте, итинерери. Туристички водич "Србија на длану" најпродаванији је туристички водич о Србији.

KOMSHE истиче:

"Верујемо да искреним приступом комуникацији и дискутовањем можемо помоћи изградњу поверења и жеље да се дође и ужива у овом крају света. Лепота овог региона лежи у сложеној мешавини култура истока и запада, богатој историји, природним лепотама и духу његових људи.
Желимо да створимо место на којем ћете заиста имати Србију на длану и где ће све Ваше потребе за информацијама и услугама бити задовољене.

Без обзира на то што су наше књиге најчитанији и на тржишту најзаступљенији водичи о Србији, увек ћемо се старати да се појаве преводи на нове језике, као што ћемо увек тражити и нове и иновативне начине представљања онога што смо током рада научили."

Остали производи од овог произвођача:

Сувенири Србије - Водич 'Београд на длану'