» Прикажи све сувенире

Зима

Сувенири Србије - Зима
Сувенири Србије - Зима
Подаци:
Број сувенира: 23022011501
Материјал: Крушково дрво
Димензије: 30*45*5 цм
Начин израде: Ручна израда
Време израде 1 примерка:
Тежина: Сувенир из групе производа до 1.5 кг
Трајност: Неограничено

Опис сувенира:

Уље на дасци, рад неафирмисаног уметника. Несвакидашњи мотиви и материјали који су коришћени допринели су да се овај и слични радови нађу у понуди Бутика Саша из Косовске Митровице.

О избору, кажу:

"Иако неафирмисани многи талентовани уметници живе и раде на Косову и Метохији, али услед целокупног компликованог стања имају проблем да дођу до изражаја.

У складу са нашим могућностима поједина дела за која сматрамо да су необична и интересантна откупљујемо и стављамо у нашу посебну понуду.

Осим радова анонимних аутора нудимо и радове афирмисаних уметника каква је и наша суграђанка Ленка Јакшић Каксие, чије радове можете купити по вишеструко нижој цени од оне која се постиже у нпр. Француској где најчешће излаже."

 

од 5900,00 РСД (53.64 EUR)
Цена је без PDV-a

Бутик Саша / Boutique Saša
Синиша Радовић, Косовска Митровица
Тел: 063 8134 196, 028 422 839
Маил: office@boutiquesasa.com
Посетите: www.boutiquesasa.com

 

Наведене цене су оквирне Распитајте се код произвођача за попусте Приликом наручивања позовите се на Сувенире Србије

Бутик Саша / Boutique Saša

"Иза имена КОМИСИОН САША - BOUTIQUE SAŠA стоји породица Радовић из Косовске Митровице. Радећи оно што најбоље знамо већ двадесет година доносимо радост и онима који примају поклоне и онима који дарују поклоне.


Осим препознатљивих српских сувенира нудимо и разне рукотворине и уметничке предмете, ручно израђене производе од природних материјала, а није нам страно ни да на захтев купца произведемо нешто потпуно ново и необично а служи да се некоме дарује.


Уколико желите да нам поклоните своје поверење посетите нас, ми и наши многобројни сарадници вам стојимо на располагању.


Наша продавница се налази у самом центру северне Косовске Митровице на Тргу Шумадија и очекујемо вас сваког дана од 09-17 часова.
"


Остали производи од овог произвођача:

Сувенири Србије - Зима
Сувенири Србије - Зима
Сувенири Србије - Зима