Slavski set - staklo

Suveniri Srbije - Slavski set - staklo
Suveniri Srbije - Slavski set - staklo
Podaci:
Broj suvenira: 17052010472
Materijal: Staklo, boje za staklo
Dimenzije: - cm
Način izrade: Ručno oslikavanje stakla, sušenje i pečenje stakla
Vreme izrade 1 primerka: isporuka do 7 dana
Težina: Suvenir iz grupe proizvoda do 1 kg
Trajnost: Neograničeno

Opis suvenira:

Ručno oslikani unikatni i veoma svečani predmeti vezani za suštinski element krsnih slava Đurđevdan i Đurđic - posluženje žita i vina. Set sadrži posudu za žito, čašu za vino i dve čaše za odlaganje čistih i upotrebljenih kašičica. Na svim elementima seta je oslikan krst i cvet đurđevak. Na svečanoj čaši za vino koja podseća na pehar, pored ovih motiva oslikana je i silueta Svetog Đorđa. Po dogovoru sa naručiocem, moguće je oslikati i minijaturu ikone sveca i porodično ime slavara.

Izborom oblika stakla i motiva, naručilac neposredno učestvuje u kreiranju unikatnog slavskog seta, koji postaje jedno od trajnih obeležja slave u njegovoj porodici ili porodici prijatelja kojima je namenjen ovaj poklon.

 

2000,00 RSD (18.18 EUR)
Cena je bez PDV-a

Biljana Šulović
Mob: 064 610 91 33
Tel: 014 232 262
E-mail: biljanasu@telekom.rs

 

Navedene cene su okvirne Raspitajte se kod proizvođača za popuste Prilikom naručivanja pozovite se na Suvenire Srbije

Biljana Šulović

O sebi i svom radu, Biljana kaže:

"Bavim se unikatnim oslikavanjem stakla koristeći termootporne i vodootporne boje francuskih firmi Pebeo i Lefrank, tako da oslikani predmeti mogu da se svakodnevno koriste i uobičajeno održavaju.

Boje su transparentne i visokog sjaja, tako da daju lep efekat i naglašavaju kvalitet i oblik stakla.

Izbor motiva je praktično neograničen i usklađen sa željom naručioca – najčešće su to motivi vinove loze ili cveća, ali i dečiji, sportski motivi, voće, muzički instumenti, replike poznatih slika.

Oslikavam čaše, slavske setove, boce za različite vrste pića, činije, vaze, ramove za ogledala i ostale predmete od stakla.

Posebno efektni su setovi vinskih čaša za mladence, sa izborom motiva po želji, imenima i datumom venčanja.

Počela sam da slikam na staklu kada sam utvrdila da na tržištu ne mogu da kupim lep set predmeta potrebnih za slavske običaje: želela sam da posluženje žita i vina, najvažnijeg slavskog obreda pri dočeku gostiju, bude iz svečanog i lepog posuđa. Mojim gostima se taj prvi set veoma dopao, tako da su uskoro svi dobili na poklon sopstvene setove, usklađene sa njihovim ukusom i obeležjima sveca kojeg slave.

Moram da naglasim da su mi kupci svojim narudžbinama često poklanjali dragocene ideje i motive, koje sam kasnije koristila u radu i uživala u njima."


 

Ostali proizvodi od ovog proizvođača:

Suveniri Srbije - Slavski set - staklo
Suveniri Srbije - Slavski set - staklo
Suveniri Srbije - Slavski set - staklo