» Прикажи све сувенире

Како купити сувенире?

Одговори на питања о начину куповине, испоруци наручених и купљених производа, трошковима доставе, заштити података.

 

УЗМИТЕ ВАШ ДЕО СРБИЈЕ!

 

Начин куповине
Начин плаћања
Достава и паковање
Приватност података
Претрага
Царински прописи

 

НАЧИН КУПОВИНЕ - ПОРУЏБИНА

Портал Сувенири Србије поштује време посетилаца и прилагођен је брзој претрази сувенира.
У жељи да изађемо у сусрет посетиоцима портала, као и произвођачима уникатних радова и сувенира, омогућили смо директну сарадњу између заинтересованих страна.

Довољно је да посетиоци лично контактирају произвођача сувенира и уговоре реализацију наруџбине. Трговина обављена овим начином купцима обезбеђује:

ПРОИЗВОДНЕ ЦЕНЕ
САМОСТАЛНО КРЕИРАЊЕ ПРОИЗВОДА
ДИРЕКТАН КОНТАКТ СА ПРОИЗВОЂАЧИМА

Контакт подаци произвођача се налазе јасно истакнути испод описа сваког сувенира појединачно. У случају да имате потешкоћа у проналажењу контакт података, молимо Вас да позовете Сувенире Србије и ми ћемо се потрудити да ступите у контакт са продавцем.

Приликом поручивања производа од произвођача, молимо Вас да се детаљно распитате у вези карактеристика сувенира, димензијама, материијалу, посебним карактеристикама, као и начину испоруке, транспортном паковању. Сувенири Србије не сносе никакву одговорност у случају настанка евентуалних проблема у испоруци или наплати робе, али желимо да све стране буду заштићене. Из тог разлога Вас молимо да нас обавестите у случају настанка одређених проблема како бисмо утицали на побољшање пружене услуге.

Већина сувенира који су представљени на порталу су уникати, тако да су приликом посебне поруџбине могућа мања одступања од сувенира приказаног на фотографији.

 

НАЧИН ПЛАЋАЊА

Начин плаћања, као и износе за уплату купци регулишу у директном договору са продавцем/произвођачем сувенира. Сувенири Србије и Кројач д.о.о. не сносе никакву одговорност у случају евентуалних проблема приликом реализације уплате и испоруке сувенира. Сувенири Србије и Кројач д.о.о. нису посредник у купопродајном односу купца и продавца.

 

ДОСТАВА И ПАКОВАЊЕ

Купци продају, начин наплате и испоруке уговарају директно са произвођачем сувенира.

Сви сарадници Сувенира Србије су упознати са општим стандардима транспорта и заштите робе уз предлог да их се придржавају приликом реализације сарадње са клијентима. Молимо Вас да приликом контакта са произвођачем сувенира, лично проверите начин испоруке.

Већина представљених сувенира су уникати, најчешће ручно рађени и самим тим не постоји велики број истих сувенира на располагању. Молимо Вас да се правовремено јавите произвођачима сувенира уколико желите већу количину производа или посебне поруџбине у дизајну, материјалу и сл, како би Вам сувенири били испоручени на време.

Време потребно за израду сувенира је назначено на страни на којој је детаљно представљен производ.

Сувенири Србије и Кројач д.о.о. не сносе одговорност уколико дође до оштећења робе приликом транспорта, већ се даљи процес накнаде регулише између продавца и купца.

Трошкови доставе нису урачунати у цену производа представљених на порталу.

 

ПРИВАТНОСТ ПОДАТАКА

Све податке које наведете приликом регистрације сматрају се пословном тајном и тако добијене информације користе се искључиво за потребе довршавања поруџбине. Регистрација је стандард у Интернет куповини и предузима се ради заштите посетилаца. Подаци који се уписују приликом регистрације су заштићени и неће бити уступани трећим лицима нити публиковани.
Информације о новостима, newsletters и слично, достављају се искључиво лицима која су се пријавила на листу за пријем овакве поште.

 

ПРЕТРАГА

Да бисте што лакше и једноставније пронашли жељени сувенир, користите опцију претраге по категоријама и подкaтегоријама или у поље ПРЕТРАГА унесите термине за које мислите да најбоље описују жељени сувенир и кликните ТРАЖИ.
Категорије по којима можете излистати одређене типске сувенире, као и опција Претрага по кључним речима, налазе се на свакој страни портала.

 

ЦАРИНСКИ ПРОПИСИ

Можете бити лице који подлеже плаћању увозних царина и такси, које можда постоје када пошиљка стигне у вашу земљу. Додатни царински трошкови који се могу појавити код царинских органа у вашој земљи морају бити плаћени од ваше стране. Ми немамо контролу над овим евентуалним трошковима и не можемо да предвидимо колико она износе. Царински трошкови варирају од земље до земље и ви би требало да контактирате локалне царинске органе за даље информације. Подсетник: када наручујете робу сматрате се увозником робе и морате поступати у складу са свим законима и прописима земље у којој примате робу.