» Сувенирница
Инфо центар Тел/факс: +381 (0) 69 200 30 20
Моб: 069/11 654 09
eMail: info@SuveniriSrbije.com Радно време Понедељак-петак,
од 10.00 до 17.00 ч.

Инфо центар

СУВЕНИРИ СРБИЈЕ - ВАШ ПУТ ДО КУПЦА!

Поштовани произвођачи сувенира,

Од сада ИМАТЕ кога да питате!
Одговоре на Ваша питања и пружање помоћи поставили смо као приоритете! Знамо да можемо напредовати једино уколико сте и Ви задовољни.САРАДНИЦИ О СУВЕНИРИМА СРБИЈЕ

"Захваљујући Вама, добила сам много комплимената за представљене сувенире и једну понуду за сарадњу из Котора. Не знам да ли ће се она и остварити, али је лепо чути да људи из разних крајева управо преко Вашег сајта прате понуду сувенира у Србији."
Наташа Кнежевић


"Желимо да искористимо прилику да Вам се од свег срца захвалимо јер смо посредством Вашег сајта склопили пар лепих послова."
Наша мала креативна радионица


"Верујем да знате, али ипак да јавим да ми је данас била у посети екипа Дневника РТС и да смо причали на тему накита. Надам се да ће то бити и у Вашу и у моју корист и захваљујем Вам се на добром маркетингу"
Александра Митровић


"Овом приликом морам да Вам се захвалим што сте помоћу Вашег сајта омогућили да се многи упознају са мојим радовима и да се тако успостаставља сарадња са домаћим и страним купцима. Пуно хвала!"
Виолета Фијат


"Већ извесно време успешно сарађујемо са фирмом Кројач. Ретко нам се деси да је особље фирми са којима сарађујемо толико предусретљиво и веома коректно као код Кројача. Ана и Ирена су две веома младе особе које са толико ентузијазма и професионализма прилазе сваком од постављених задатака да је нама веома драго и са одушевљењем одговоримо на сваки њихов захтев!"
Damm Keramik Studio

 

Добро дошли!

Портал Сувенири Србије покренут је са жељом да оригинални, аутентични, уникатни, ручно рађени сувенири из свих крајева Србије, буду успешно представљени и пласирани у интернет сувенирници, и тако постану доступни широм света!

Како би један од циљева портала, континуирано и правовремено информисање произвођача, био испуњен, формиран је инфо центар за произвођаче сувенира, који садржи:

 • Детаљан опис начина сарадње и представљање на порталу
  (страна Пријава/Конкурс)
 • Информације и документа о кредитима, прописима, правима и обавезама, актуелним конкурсима и такмичењима, програмима едукација, сајамским и другим манифестацијама, новости
  (стране Корисне информације)
 • Препоручене одлике сувенира који ће бити у понуди портала
  (страна Шта је сувенир?)
 • Бесплатне савете правника и економиста
  (страна Савети)
 • Програм маркетиншке подршке за најбоље
  (страна Ознака квалитета)
 • Адресе надлежних институција, организација и удружења
  (страна Адресар)
 • Услуге израде промотивног материјала, амбалажа, визуелног идентитета, интернет презентација по посебним погодностима
  (страна Акције)
 • Предлоге и сугестије за даљи развој ове производне делатности, као и самог портала
  (страна Ваши предлози)
 • Правилник за доделу Ознаке квалитета „Препорука www.SuveniriSrbije.com
  (накнадно постављање Правилника)