» Прикажи све сувенире

Права коришћења

КРОЈАЧ Д.О.О. полаже апсолутна ауторска права на све властите садржаје (дизајн, слогане, заштитни знак, текстове, базе података и програмерски код и др.), као и на концепт портала. Неовлашћено коришћење (копирање, дистрибуција, продаја и др.) било ког дела портала сматра се кршењем ауторских права и подложно је тужби.

Неовлашћено коришћење било ког дела портала без дозволе власника ауторских права сматра се кршењем ауторских права и подложно је тужби.

Фотографије коришћене на порталу у сврху туристичког представљања Србије (без фотографија сувенира) уступљене су за коришћење од Туристичке организације Србије (аутор Драган Боснић), што је регулисано Уговором о сарадњи.

Све податке које посетиоци наведу приликом регистрације сматрају се пословном тајном и  тако добијене информације користе се искључиво за потребе довршавања поруџбине.

Информације о новостима, newsletters и слично, достављају се искључиво лицима која су се пријавила на листу за пријем овакве поште (приликом регистрације).

Портал може садржати линкове на странице над којима Кројач д.о.о. нема контролу и нису у његовом власништву. Тиме Кројач д.о.о. није одговоран за садржај који се на тим страницама користи.

Кројач д.о.о. задржава право да без посебне најаве повремено промени или допуни правила. О важним променама и допунама може обавестити кориснике путем eMail-а или објављивањем на порталу.

Коришћењем било ког садржаја на порталу подразумева се да сте упознати са најновијим правилима.