» Прикажи све сувенире

Понуда за фирме

Сувенири Србије - На једном месту!

 

Изаберите поклон за Ваше пословне партнере, сараднике и клијенте. Представите се у најбољем светлу на сајамским и специјализованим манифестацијама.

Свесни смо важности позитивног имиџа сваке фирме и у складу са тим смо формирали посебне услове куповине и испоруке за правна лица.

У могућности сте да договор у вези сувенира и поклона постигнете ДИРЕКТНО са произвођачима. Начин наплате, цене, испоруку, транспорт такође уговарате лично са произвођачима сувенира.

 

Напомена: Сви представљени сувенири су уникатни, најчешће ручно рађени и самим тим не постоји велики број истих сувенира на располагању.
Молимо Вас да се произвођачима сувенира правовремено јавите уколико желите већу количину производа, како би Вам поруџбина била испоручена на време.

 

ПЛАЋАЊЕ: Вирманом или договорно са продавцем/произвођачем.
За веће количине производа фирме Кројач (програм "Ваш део Србије") одобравамо и до 35% попуста.

 

ИСПОРУКА: Уколико се фирма налази на територији Београда, испорука се може обавити курирском службом на жељену адресу у Београду или договорно са произвођачем/продавцем сувенира.
Могућа је испорука у току 24 часа, у зависности од наручене количине сувенира и стања у магацину. Могућност наменског наручивања сувенира (већа количина, посебни исписи и др.)
Могућност паковања за даљи ваздушни или друмски транспорт.

 

ПОСЕБНЕ ПОГОДНОСТИ: Могућност израде исписа/гравуре по захтеву (у случајевима када то форма сувенира дозвољава), одабир боје и друго, као и могућност израде сувенира по Вашем дизајну. Распитајте се у вези детаља приликом контакта са произвођачем сувенира.

 

На располагању смо за сва Ваша питања и отворени смо за договор и сарадњу.
Позовите нас на бројеве телефона 011/3162 471 и 069/11 654 09 или нам пишите на eMail:
info@SuveniriSrbije.com.