» Прикажи све сувенире

Сунчана Река

Сувенири Србије - Сунчана Река

Опис сувенира:

На десној обали реке Дрине у седишту Гучевског раседа, између планине Гучево и Мајевице у Горњој Ковиљачи налази се СРК Сунчана Река.


Туристички комплекс "Сунчана Река" чине кућице за смештај гостију (53 лежаја), вила "Сунчана Река" са два апартмана (9 лежајева) и 50 лежајева апартманског типа у центру Бање Ковиљаче, ресторан Национална кућа (165 места), летња башта (500 места), покривена башта "Под Врбом" са летњом кухињом и летњим шанком са 350 места погодна за свадбе и друге свечаности, музејска поставка "Дрина кроз векове", бизнис сала са 100 места, отворено огњиште и печењара, летњиковац и уређена дринска обала са шљунковитом плажом, паркинг, терени за спорт и рекреацију, ергела.


Садржаји: спортски терени за фудбал, одбојку на песку, кошарку и тенис; забавни парк за децу; школа јахања и јахање на дуге стазе поред реке и по оближњим планинама (Гучево, Борања); стаза за џогинг (5000м); пилатес програм; сакупљање лековитог биља и берба гљива; планинарске авантуре уз водича; организоване излете; спуст Дрином, вожња чамцем; вожња фијакером; нордијско скијање; вожња џиповима и бициклима; лов и риболов; излети изненађења ...


,00 РСД (0 EUR)

 

Оставите коментар:

 


Како бисмо избегли коментаре непознатог порекла, молимо Вас да са ДА или НЕ одговорите на постављено питање:

Постојећи коментари:

Предивно изгледа! Очекујте ме, долазимо сигурно чим малко отопли! (Соња, 23/02/2011 17:25) Prekrasno!!! Ambijent je kao iz bajke , a usluga na vrhunskom nivou. BRAVO (Dalybor, 17/02/2011 09:49) Raj na zemlji......Svaka cast idejnom tvorcu ovog grandioznog projekta....Ko nije video zalice, a ko je tamo bio opet ce!!! (Mara, 13/02/2011 11:16) Najlepse mesto u Srbiji na kom sam bio.Odusevljen sam sa kobilama Damom i Lisom a zdrebe Vezir je nesto posebno.Takodje plaza je prelepa tako da sam na Suncanoj reci proveo najlepsi odmor sa devojkom. Dolazim i ovog leta. (Milan, 10/02/2011 15:52)