Medovača i voćna rakija

Suveniri Srbije - Medovača i voćna rakija
Suveniri Srbije - Medovača i voćna rakija
Suveniri Srbije - Medovača i voćna rakija
Suveniri Srbije - Medovača i voćna rakija
Suveniri Srbije - Medovača i voćna rakija
Podaci:
Broj suvenira: 18122009385
Materijal: Rakija od raznih vrsta voća
Dimenzije: cm
Način izrade: Ručno, pečaćenje voskom, peskarenje
Vreme izrade 1 primerka: do 2 dana
Težina: Suvenir iz grupe proizvoda do 1.5 kg
Trajnost: Neograničeno

Opis suvenira:

Proizvodnja rakije je karakteristika tradicije ovih prostora. Međutim, ono što je svakome davalo jedinstvenost je specifičnost regiona Srbije.

Vojvodinom preovladavaju voćne rakije kajsije, kruške, dunje, jabuke, pa čak i duda, a izuzetno mesto zauzima rakija Medovača ili prema nekima zamedljana Božićna rakija.

A govoriti o medu kao leku, nepotrebno je, jer su njegova lekovita svojstva i delotvornost, već vekovima znani i dobro potkrepljeni naučnim dokazima. Stoga je predstavljeni asortiman rakija veoma interesantan i mali je doprinos očuvanju tradicije ovih prostora.

Pakovanje proizvoda je prema dogovoru, od čokanja ili fraklića, do drvenih kutija ili peskarenja flaše, a svaka boca zapečaćena je voskom kojim garantujemo kvalitet, originalnost i ukusnost proizvoda...

од 300,00 RSD (2.73 EUR)
Cena je bez PDV-a

Petar Pećerić
Božidara Adžije 8, 24000 Subotica
Mob: 063 78 37 235
E-mail: palic.coop@gmail.com

 

Navedene cene su okvirne Raspitajte se kod proizvođača za popuste Prilikom naručivanja pozovite se na Suvenire Srbije

Petar Pećerić

Kao i mnogi Petar Pećerić je kroz generacije učio, stekao i prenosio svoja iskustva o stvaranju nečega po čemu smo jedinstveni u svetu – rakije. Međutim, za razliku od mnogih on se usmerio na tradicionalnu proizvodnju rakija finih voćnih aroma, koje karakterišu njegovu Suboticu. Taj zanat učio je godinama i kaže da je to umetnost koja traži savršenstvo.

Vodeći jednu od najuspešnijih i prvih privatnih kompanija na ovim prostorima koja se bavila poljoprivredom, on je svoj proizvod isključivo koristio kao ekskluzivni poklon svojim brojnim saradnicima. Oni su to prepoznali, i kao takva je našla svoj put i u inostranstvo. Ova porodična proizvodnja, predstavlja i odmor i posao i uvek je bila izvor novih poslovnih ideja. Vodeći se time, nastao je i ovaj brend porodice Pećerić, Subotice, Palića, Vojvodine i Srbije


Ostali proizvodi od ovog proizvođača: