Proizvodi, tkani

Suveniri Srbije - Proizvodi, tkani
Suveniri Srbije - Proizvodi, tkani
Suveniri Srbije - Proizvodi, tkani
Podaci:
Broj suvenira: 31072019697
Materijal: pamuk, vuna, moher, viskoza, lan, sirova svila
Dimenzije: cm
Način izrade: tkanje
Vreme izrade 1 primerka:
Težina: Suvenir iz grupe proizvoda do 0 kg
Trajnost:

Opis suvenira:


Proizvodi poput šalova, pončoa, kapa, prsluka i torbi su rađeni na drvenom horizontalnom razboju, dok je nakit pravljen na tzv. drvenom konjiću ili heklan.

Materijal za prsluke, pončpe, kape, prsluke i torbe je najpre tkan na razboju a zatim dorađivan krojenjem i šivenjem do željenog oblika. Neki proizvodi su ukrašeni vezom, heklanjem i drugi tehnikama.

Često su proizvodi UBODa ukrašeni geometrijskim, floralnim ili etno šarama i tako stilizovanu u jednu jedinstvenu celinu koji vam mogu pružiti autentičan izgled.

од 600 ,00 RSD (5.45 EUR)
Cena je bez PDV-a

 

instagram: ubod_
facebook: ubodtkanje
mob. tel. 0638113500
amajpetrovi@gmail.com

 

Navedene cene su okvirne Raspitajte se kod proizvođača za popuste Prilikom naručivanja pozovite se na Suvenire Srbije

UBOD

Adaleta i Maja su dvojac koji predstavljaju UBOD, brend u okviru koga nastaju vrlo kvalitetni, maštoviti i unikatni tkani proizvodi.Proizvodi koji su do sada stvoreni u UBODu su šalovi, pončoi, prsluci, kape, torbe i nakit - ogrlice, narukvice i minđuše.

Adaleta se tkanjem bavi više od 35 godina. Njeni pedantni radovi su prepoznatljivi po prelepim folralnim, geometrijskim ili etno detaljima. Pored proizvoda koje danas UBOD proizvodi ima iskustva i u kreiranju tkanih kaputa, sakoa, pantalona i sličnih odevnih predmeta.
Maja se bavi tkanjem preko 15 godina i otkada je upoznala Adaletu tkanje joj je postalo mnogo zanimljivije.

Zajedno su radile za Iskon mode gde su uradile pro bono dizajn za preko 100 ekskluzivnih šalova i drugih odevnih predmeta i obučile su druge tkalje koje su umnožavale te šalove.
Od 2017 godine nezavisno rade kao tandem. Izlgale su na različitim manifestacijama (beogradski market, dorćol platz, bum market…) i držale su tkačke radionice.

Od 5. avgusta 2019. počinju da drže školu i radionice tkanja u Nikolaja Ostrovskog 3 u Zemunu, na koju se možete prijativi ako želite da se upoznate sa ovom kreativnom i tradicionalnom veštinom koja može uticati umirujuće na vašu dušu,  da pri tom i dobijete proizvod vašeg rada koje možete praktično primeniti.
Podržite UBOD kupovinom njihovih kreativnih proizvoda koji mogu ulepšati vašu svakodnevnu odevnu kombinaciju.

Ostali proizvodi od ovog proizvođača: