» Прикажи све сувенире

Весели обележивач

Сувенири Србије - Весели обележивач
Сувенири Србије - Весели обележивач
Сувенири Србије - Весели обележивач
Подаци:
Број сувенира: 19112007158
Материјал: Тканица, вуна, кукурузовина, платно
Димензије: цца 25х1,5 цм
Начин израде: Ручна израда
Време израде 1 примерка: до 1 дан
Тежина: Сувенир из групе производа до 0.5 кг
Трајност: Неограничено

Опис сувенира:

Ручно израђени, прецизни у детаљима, обележивачи за стране са мотивима традиционалне српске ношње улепшаће тренутке проведене уз књигу.

Обележивач "Чарапица" проглашен је за најбољи сувенир изложбе сувенира, која је била одржана у оквиру овогодишње 44. Опленачке бербе, када су и Сувенири Србије наградили најбољи сувенир једногодишњом промоцијом у оквиру портала, чиме "Чарапица" постаје доступна широм света.

300,00 РСД (2.73 EUR)
Цена је без PDV-a

Славица Обрадовић
Email: marapajcin@gmail.com
Телефон: 037422632
Моб: 0642878158

 

Наведене цене су оквирне Распитајте се код произвођача за попусте Приликом наручивања позовите се на Сувенире Србије

О произвођачу: Славица Обрадовић

Славица о себи и својој инспирацији, каже:

"Расла сам уз моју бабу Вукосаву, која је увек у џепу од кецеље имала некакво клупко и игле, и мајку Јованку која је започела студије код наших познатих сликара Јована Бјелића и Младена Јосића.

Носећи наследни дар, годинама дарована лепотом живљења у срцу Србије, пожелела сам да урадим нешто што би оживело традицију мојих суграђана, и истовремено чувало успомену на време проведено у нашој земљи." 

Награде и признања прате њен јединствени рад. Туристичка ор."Опленац"из Тополе, доделила јој је награду за најбољи сувенир године 2007. За обележиваче страница у етно стилу. Учесник је и добитник многих признања, Изложбе малог формата у Шабцу 2008. и 2011. године. Поводом изложбе ручних радова на "11 Војвођанским данима" у Будимпешти, додељена јој је плакета са златном медаљом 2013. године. Носилац је Велемајсторске дипломе за вез Кула 2015. Вишеструки учесник на међународном бијеналу минијатура, када су јој радови каталогизовани. 11 бијенале "Чобански двор" вез 6x6 експонат бр.784. и 12. бијенале "Златни дан", вез 5x8 експонат бр.686. 

Остали производи од овог произвођача:

Сувенири Србије - Весели обележивач
Сувенири Србије - Весели обележивач
Сувенири Србије - Весели обележивач
Сувенири Србије - Весели обележивач