» Прикажи све сувенире

Торбе од рогоза

Сувенири Србије - Торбе од рогоза
Сувенири Србије - Торбе од рогоза
Сувенири Србије - Торбе од рогоза
Подаци:
Број сувенира: 19122009401
Материјал: Рогоз
Димензије: цм
Начин израде: Ручна израда
Време израде 1 примерка: до 1 дан
Тежина: Сувенир из групе производа до 1.5 кг
Трајност: Вишегодишња

Опис сувенира:

Својство рогоза је такво да омогућује израду најразличитијх модела и облика торби. Од оних најједноставнијих, које служе за уношење цепаница за ложење, преко цегера за пијацу, торби за плажу, па све до оних модела који се користе искључиво као модни детаљ.

У овој понуди представљени су класичнији модели. Међутим постоји могућност да се направи модел управо онако како ви и ваше потребе то захтевају.

Такође постоји могућност комбиновања материјал, кожа, платно, дрво ...

"Наш задатак је био да вам представимо и да вас заинтересујемо за наше производе, а ваше је да се активно укључите и вашој торби дате јединствен и аутентичан печат."

 

од 1200,00 РСД (10.91 EUR)
Цена је без PDV-a

МЕТИКО с.р.
Павле Нећаков
тел: 023 527 844
Е-маил: pavle.necakov@gmail.com

 

Наведене цене су оквирне Распитајте се код произвођача за попусте Приликом наручивања позовите се на Сувенире Србије

Метико с.р.

"Производња предмета од рогоза је већ генерацијама у мојој породици и преноси се са колена на колено. Предмети од рогоза су се некада правили из потребе, а данас је у питању то што се човек све више окреће природи, природним и еколошким материјалима.

Увидевши овај тренд одличили смо да искуство сакупљано деценијама у назад поделимо са вама!
Отварамо с.р. "Метико" и крећемо са пласмана рогоза на шире тржиште. Почели смо са наступима на разним етно манифестацијама и сајмовима. Добитници смо многих награда од којих су најпрестижније оне на Првом етно сајаму у Београду у организацији часописа "Практика" 2006, Међународној изложба рукотворина и колекционарства (МИРК) 2008, манифестацији "Златне руке" итд.

Такође, битно је поменути да смо учествовали у опремању куће на Повлену која је била добитник награде Салона архитектуре 2005, делом и због наших столица.

Из богатог искуства издвојили смо фаворите које вам презентујемо путем овог сајта, али ту се не завршава наша понуда, могућности су далеко веће, а граница је само наша и ваша машта!"

Остали производи од овог произвођача:

Сувенири Србије - Торбе од рогоза