» Прикажи све сувенире

Папуче од рогоза

Сувенири Србије - Папуче од рогоза
Сувенири Србије - Папуче од рогоза
Сувенири Србије - Папуче од рогоза
Сувенири Србије - Папуче од рогоза
Сувенири Србије - Папуче од рогоза
Подаци:
Број сувенира: 19122009400
Материјал: Рогоз
Димензије: цм
Начин израде: Ручна израда
Време израде 1 примерка: до 1 дан
Тежина: Сувенир из групе производа до 1 кг
Трајност: Неограничено

Опис сувенира:

"Деда је папуче правио из потребе, ми их данас правимо зато што је то пре свега удобна, еколошка, практична и модерна обућа.

Комбинацијом природног материјала и начина израде добијамо ђон који поред свих наведених карактеристика има и то својство да масира стопало и потпомаже циркулацију, што обућу од рогоза чини још интересантнијом и функционалнијом.

Треба напоменути да су ово модели које смо стигли да урадимо до сад, али постоји могућност да се и Ви са Вашим идејама и захтевима укључите и помогнете у изради нових и инетересантнијих модела."

 

од 6200,00 РСД (56.36 EUR)
Цена је без PDV-a

МЕТИКО с.р.
Павле Нећаков
тел: 023 527 844
Е-маил: pavle.necakov@gmail.com

 

Наведене цене су оквирне Распитајте се код произвођача за попусте Приликом наручивања позовите се на Сувенире Србије

Метико с.р.

"Производња предмета од рогоза је већ генерацијама у мојој породици и преноси се са колена на колено. Предмети од рогоза су се некада правили из потребе, а данас је у питању то што се човек све више окреће природи, природним и еколошким материјалима.

Увидевши овај тренд одличили смо да искуство сакупљано деценијама у назад поделимо са вама!
Отварамо с.р. "Метико" и крећемо са пласмана рогоза на шире тржиште. Почели смо са наступима на разним етно манифестацијама и сајмовима. Добитници смо многих награда од којих су најпрестижније оне на Првом етно сајаму у Београду у организацији часописа "Практика" 2006, Међународној изложба рукотворина и колекционарства (МИРК) 2008, манифестацији "Златне руке" итд.

Такође, битно је поменути да смо учествовали у опремању куће на Повлену која је била добитник награде Салона архитектуре 2005, делом и због наших столица.

Из богатог искуства издвојили смо фаворите које вам презентујемо путем овог сајта, али ту се не завршава наша понуда, могућности су далеко веће, а граница је само наша и ваша машта!"

Остали производи од овог произвођача:

Сувенири Србије - Папуче од рогоза