» Прикажи све сувенире

Фонтана Бунар

Сувенири Србије - Фонтана Бунар
Сувенири Србије - Фонтана Бунар
Подаци:
Број сувенира: 11062014641
Материјал: Дрво и камен
Димензије: Тежина 25 кг, висина 80 цм, основа 45x45 цм
Начин израде: Ручна израда
Време израде 1 примерка: 3 до 5 дана
Тежина: Сувенир из групе производа до 0 кг
Трајност: 10 година. Купац може вратити фонтану у року од 15 дана без икаквог додатног објашњења

Опис сувенира:

Упознајте Златка и најтраженију ручно рађену фонтану - фонтану Бунар:

"У нашој уметничкој радионици израђена је, према мишљењу купаца, најлепша фонтана Бунар. Фонтана Бунар по својој конструкцији може бити дворишна, собна и фонтана за пословни простор, пре свега ресторане и хотеле.

Неколико етно села у региону већ имају нашу фонтану Бунар као украс. Фонтану Бунар можемо израдити у било којој величини, од 40 до 150 цм висине. Кров фонтане Бунар може бити покривен каменим плочама, трском, дрветом или кварцним каменом…

Уколико желите фонтана Бунар може на једној својој страни или на погодном месту на крову да има и логотип ваше фирме или назив географског поднебља. Испод крова фонтане може се по жељи уградити и осветљење које бунару ноћу даје величанствен ефекат. Обратите пажњу на кров фонтане који има “четири воде” представља потпуну аутентичност нашег поднебља. Пумпа у фонтани је високо квалитетна и постоји могућност подешавања протока воде. Рок за израду једне фонтане је од 3 до 5 дана у зависности од величине фонтане.

Наручилац фонтане Бунар може одабрати боје које ће доминирати фонтаном. За веће количине фонтане Бунар, за туристичка удружења или фирме, цена ће бити формирана договором.

Позивам туристичке организације, етно села и продавнице сувенира на сарадњу у продаји етно фонтана. Фонтана Бунар се на вашу адресу може доставити курирском службом или мојом доставом на вашу локацију у зависности од величине бунара."

9000,00 РСД (81.82 EUR)
Цена је без PDV-a
Фонтана - Златко Јоргић
Моб:
 065 549 63 88
Маил: office@fontana.in.rs
Посетите: www.fontana.in.rs


Наведене цене су оквирне Распитајте се код произвођача за попусте Приликом наручивања позовите се на Сувенире Србије

Фонтанe Бистрица - Златко Јоргић

Фонтане су украс дворишта, стамбеног и пословног простора. Боравак у простору би требало да нас испуњава задовољством и да би то заиста било тако морају бити заступљени сви природни елементи. Један од најбитнијих животних и природних елемената је вода. Најприкладнији начин увођења воде у ваш животни простор је уградња фонтане.

У уметничкој радионици Фонтане Бистрица Златка Јоргића настају уникатне скулптурне дворишне фонтане које својим изгледом и саставом елемената постају саставни део вашег дворишта. Процес израде фонтане за двориште има своје фазе у којима учествују наручилац и аутор фонтане.

Од одабира места у дворишту до најситнијих детаља, да би на крају била израђена фонтана која постаје симбол простора свог власника.

Фонтане за дворишта могу се израдити у етно стилу или уз консултацију саветника за фенг шуи могу имати облик и карактер овог древног учења. Подразумева се да фонтане буду израђене од природних материјала, камена, керамике, дрвета и биљака. Поред фонтана за дворишта, аутор Златко Јоргић израђује и фонтане за стамбени и пословни простор.

Собне стоне фонтане су прави украс у затвореном простору са свим својим карактеристикама, али најважније су да умањују свакодневни стрес код човека, стварају ефекат јонизације и влажења ваздуха. Собне стоне фонтане такође могу бити израђене у етно и фенг шуи стилу и увек у облику и са саставним елементима какве захтева простор.

Фонтане за пословни простор могу бити у различитим величинама, од стоних фонтана за радну канцеларију до већих модела који могу украсити ресторане, хотеле и многе друге просторе где је потребно боравак корисницима учинити пријатним. Начин израде и квалитет материјала фонтана које израђује аутор Златко Јоргић омогућују једну реткост на тржишту, а то је да сваки купац фонтане може исту вратити у року од петнаест дана без икаквог образложења.

Ово је апсолутни доказ поверења у сопствени квалитет, али и правилан одабир купаца фонтане. Достава фонтане се организује на више начина у зависности од величине.

Може се послати курирском службом када је фонтана потпуно сугурно упакована да не би дошло до оштећења и личном доставом на адресу купца, што је и најквалитетнији облик испоруке. Посебно је развијен облик сарадње са туристичким организацијама региона захваљујући помоћи пројекту компаније Кројач доо и сарадња са продавницама сувенира.

Дворишне и собне фонтане које је израдио аутор Златко Јоргић данас красе дворишта, станове, куће, фирме, ресторане и хотеле широм целог региона, од Охрида до Суботице, од Ниша до Сплита, Сарајева, Требиња, Будве, Плитвица...

Будите и ви купац ових уникатних дворишних и собних фонтана јединствених на тржишту региона.

Остали производи од овог произвођача:

Сувенири Србије - Фонтана Бунар
Сувенири Србије - Фонтана Бунар
Сувенири Србије - Фонтана Бунар
Сувенири Србије - Фонтана Бунар