Fontana Hrast

Suveniri Srbije - Fontana Hrast
Suveniri Srbije - Fontana Hrast
Podaci:
Broj suvenira: 23012012548
Materijal: Grnčarija, kamen, pumpa za vodu
Dimenzije: Širina 30 cm, visina 40 cm
Način izrade: Ručna izrada
Vreme izrade 1 primerka: do 10 dana
Težina: Suvenir iz grupe proizvoda do 6 kg
Trajnost: Neograničeno, osim pumpe za vodu

Opis suvenira:

Izuzetnost ove fontane čini šupalj hrast koji je osnova cele fontane. Kamen u fontani je beli oblutak sa Velike Morave, druga vrsta belog kamena je sa obronaka planine Rudnik.

Redovno održavanje fontane i pumpe po uputstvu garantuje njen dug vek.

Uživajte u žuboru vode sa naših fontana.

 

10000,00 RSD (90.91 EUR)
Cena je bez PDV-a
Fontana - Zlatko Jorgić
Mob:
 065 549 63 88
Mail: office@fontana.in.rs
Posetite: www.fontana.in.rs


Navedene cene su okvirne Raspitajte se kod proizvođača za popuste Prilikom naručivanja pozovite se na Suvenire Srbije

Fontana - Zlatko Jorgić

Fontane su ukras dvorišta, stambenog i poslovnog prostora. Boravak u prostoru bi trebalo da nas ispunjava zadovoljstvom i da bi to zaista bilo tako moraju biti zastupljeni svi prirodni elementi. Jedan od najbitnijih životnih i prirodnih elemenata je voda. Najprikladniji način uvođenja vode u vaš životni prostor je ugradnja fontane.

U umetničkoj radionici Zlatka Jorgića nastaju unikatne skulpturne dvorišne fontane koje svojim izgledom i sastavom elemenata postaju sastavni deo vašeg dvorišta. Proces izrade fontane za dvorište ima svoje faze u kojima učestvuju naručilac i autor fontane.

Od odabira mesta u dvorištu do najsitnijih detalja, da bi na kraju bila izrađena fontana koja postaje simbol prostora svog vlasnika.

Fontane za dvorišta mogu se izraditi u etno stilu ili uz konsultaciju savetnika za feng šui mogu imati oblik i karakter ovog drevnog učenja. Podrazumeva se da fontane budu izrađene od prirodnih materijala, kamena, keramike, drveta i biljaka. Pored fontana za dvorišta, autor Zlatko Jorgić izrađuje i fontane za stambeni i poslovni prostor.

Sobne stone fontane su pravi ukras u zatvorenom prostoru sa svim svojim karakteristikama, ali najvažnije su da umanjuju svakodnevni stres kod čoveka, stvaraju efekat jonizacije i vlaženja vazduha. Sobne stone fontane takođe mogu biti izrađene u etno i feng šui stilu i uvek u obliku i sa sastavnim elementima kakve zahteva prostor.

Fontane za poslovni prostor mogu biti u različitim veličinama, od stonih fontana za radnu kancelariju do većih modela koji mogu ukrasiti restorane, hotele i mnoge druge prostore gde je potrebno boravak korisnicima učiniti prijatnim. Način izrade i kvalitet materijala fontana koje izrađuje autor Zlatko Jorgić omogućuju jednu retkost na tržištu, a to je da svaki kupac fontane može istu vratiti u roku od petnaest dana bez ikakvog obrazloženja.

Ovo je apsolutni dokaz poverenja u sopstveni kvalitet, ali i pravilan odabir kupaca fontane. Dostava fontane se organizuje na više načina u zavisnosti od veličine.

Može se poslati kurirskom službom kada je fontana potpuno sugurno upakovana da ne bi došlo do oštećenja i ličnom dostavom na adresu kupca, što je i najkvalitetniji oblik isporuke. Posebno je razvijen oblik saradnje sa turističkim organizacijama regiona zahvaljujući pomoći projektu kompanije Krojač doo i saradnja sa prodavnicama suvenira.

Dvorišne i sobne fontane koje je izradio autor Zlatko Jorgić danas krase dvorišta, stanove, kuće, firme, restorane i hotele širom celog regiona, od Ohrida do Subotice, od Niša do Splita, Sarajeva, Trebinja, Budve, Plitvica...

Budite i vi kupac ovih unikatnih dvorišnih i sobnih fontana jedinstvenih na tržištu regiona.

Ostali proizvodi od ovog proizvođača:

Suveniri Srbije - Fontana Hrast
Suveniri Srbije - Fontana Hrast
Suveniri Srbije - Fontana Hrast
Suveniri Srbije - Fontana Hrast